Archive for martie, 2013
 

 

Persoanele care consumă multă carne roşie prezintă un risc sporit de atac cerebral

O dietă bogată în proteine poate aduce anumite beneficii pentru sănătate, dar o nouă cercetare sugerează că efectele proteinelor asupra sănătății depind de alimentele din care sunt obținute. În acest fel, persoane...
de
 

 
 

Au fost descoperite alimentele care reduc cu o treime riscul ca femeile să sufere atacuri de inimă

Consumul a cel puțin trei porții de afine și căpșune săptămânal poate reduce cu o treime riscul ca femeile să sufere atacuri de cord. Cercetarea a constatat că aceste fructe conțin un nivel ridicat de antocianină, u...
de
 

 
 

Micul dejun care ne omoară cu zile

Persoanele care consumă în mod regulat mezeluri prăjite, precum cârnații, șunca de porc și alte mezeluri preparate din carne roșie prezintă riscuri foarte mari în ceea ce privește starea de sănătate: o asemenea ali...
de
 

 

 

Dacă vreți să aveți o inimă sănătoasă, renunțați la consumul de carne

O dietă vegetariană poate reduce riscul apariției unor afecțiuni ale inimii cu până la 32 de procente, indică un studiu efectuat în Marea Britanie. Oamenii de știință au studiat peste 40.000 de voluntari de-a lungul ...
de
 

 
 

EXPOZIŢIA DE DESENE: “PRIMĂVARA“, la Galaţi

Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, după cum ne anunţă scriitoarea Angela Baciu, consilier cultural aici, organizează cu ocazia zilelor de 1 şi 8 martie o expoziţie de desene, sub genericul PRIMĂVARA, care va fi des...
de
 

 




 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi