Archive for martie, 2013
 

 

Au fost descoperite alimentele care reduc cu o treime riscul ca femeile să sufere atacuri de inimă

Consumul a cel puțin trei porții de afine și căpșune săptămânal poate reduce cu o treime riscul ca femeile să sufere atacuri de cord. Cercetarea a constatat că aceste fructe conțin un nivel ridicat de antocianină, u...
de
 

 
 

Persoanele care consumă multă carne roşie prezintă un risc sporit de atac cerebral

O dietă bogată în proteine poate aduce anumite beneficii pentru sănătate, dar o nouă cercetare sugerează că efectele proteinelor asupra sănătății depind de alimentele din care sunt obținute. În acest fel, persoane...
de
 

 
 

Oamenii ar putea deveni mai optimiști consumând fructe și legume

Cercetătorii au efectuat un studiu ale cărui rezultate i-ar putea determina pe oameni să consume cel puțin cinci porții de legume și fructe, în fiecare zi, potrivit recomandărilor experților. După ce studii anterioare...
de
 

 

 

Anumite legume îmbunătăţesc şansele de supravieţuire în urma cancerului la sân

Femeile din China care au consumat varză, broccoli și legume crucifere cu frunze verzi și-au îmbunătățit șansa de a supraviețui cancerului mamar, față de alte femei care nu consumaseră asemenea alimente, afirmă un ...
de
 

 
 

Lansări de carte în cadrul Expoziției de carte aromână

În cadrul Expoziţiei de carte aromână găzduită de Biblioteca Naţională a României şi desfăşurată între 15 februarie şi 22 martie 2013, vor avea loc următoarele evenimente: miercuri, 6 martie, ora 17.00, va fi l...
de
 

 




 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi